Ontwerp: ASK-design ©2015

Informatie vakantiewoning Corrèze


De woonruimte

De in 2006/2007 op een perceel van 2500 m2 gebouwde villa is voorzien van vloerverwarming en is zeer luxe ingericht. In de grote living met vide vindt u naast een 12-persoons eettafel, een satelliet-TV met een

DVD-speler, en 4 leren banken. 

In de moderne open keuken zijn het electrisch (inductie/halogeen) koken, de vaatwasser, de koel-diepvriescombinatie, de combi-oven-magnetron, maar ook de wasmachine geïntegreerd.

In de hal vindt u een aparte toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje.


De badkamer

De royale badkamer is voorzien van een tweede vrijhangend toilet, 2 wastafels en een doucheruimte met regelbare sproeiers. Net als de rest van de benedenverdieping is deze voorzien van vloerverwarming.


De slaapkamers

De woning beschikt over vier slaapkamers, waarvan twee op de benedenverdieping en twee op de bovenverdieping. Van de twee slaapkamers beneden is één voorzien van twee boxsprings van 90 x 200 cm.

De tweede slaapkamer is voorzien van twee uitstekende Auping bedden van 90 x 200 cm.

De slaapkamers boven bieden plaats aan 7 personen; één slaapkamer is ingericht met twee boxsprings van

90 x 200 cm, de andere slaapkamer is ingericht met twee (geschakelde) stapelbedden van 90 x 200 cm. In deze kamer bevindt zich tevens een slaapbank voor een 11e persoon.

De slaapkamers zijn voorzien van voldoende kastruimte voor het opbergen van uw persoonlijke spullen.


De terrassen

Over de volle breedte van de woning ligt een op het zuiden gerichte overdekte veranda. Daarnaast zijn er aan verschillende zijden van de woning enkele buitenterrassen. Er is voldoende parkeerruimte op het terrein.